teamviewer-logo
Download hier onze hulp op afstand tool van TeamViewer.

Direct contact met
IT Synergy

T. 010 – 30 31 999
E. info@itsynergy.nl

Elke dag geopend van 8:00-18:00. 

Vestiging Rotterdam
Coolhaven 238 A
3024AP Rotterdam

Vestiging Stiens
9051 DR Stiens
T. 058 – 820 03 97

Wij zijn elke dag geopend van 8:00-18:00, kom dus gerust langs voor een bak koffie! Buiten deze tijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar.

IT Synergy

Hardware

Ook voor Apple hardware bent u bij ons aan het juiste adresMet de term ‘hardware’ of ‘apparatuur’ worden in de computertechniek alle fysieke componenten aangeduid die bij het besturen van een computer een rol spelen. De term is de tegenhanger van software (programmatuur). Voorbeelden van hardware zijn de computer (pc) zelf, een laptop, een personal digital assistant (pda), een smartphone en een tablet.

IT Synergy kan u – tegen een aantrekkelijke prijs – een nieuwe laptop, computer of andersoortige apparatuur leveren. Indien gewenst kunnen we bovendien alle door u benodigde software op het apparaat installeren, zodat u gelijk met uw apparaat aan de slag kunt wanneer het is geleverd. Wij werken met de merken Apple, Acer, HP, Dell en Cisco.

Apple

Apple is vooral bekend van zijn reeks Apple Macintosh-computers, de iPod, de iPhone en de iPad. Naast hardware ontwikkelt het bedrijf zelf ook software voor het eigen besturingssysteem OS X, en voor Windows.

Acer

Acer staat tweede op de lijst van vijf grootste bedrijven ter wereld voor de verkoop van merkcomputers. Het bedrijf bezit de grootste computerwinkelketen in Taiwan. Acers productassortiment bestaat onder andere uit desktop-pc’s, mobiele pc’s, servers en opslag, displays, led-tv’s, randapparaten en e-businessoplossingen voor de zakenwereld, regeringen, onderwijs en thuisgebruikers.

HP

HP behoort al jaren tot de top drie van computerleveranciers en heeft zich voornamelijk bewezen als stabiel hardwareplatform voor desktop-pc’s en servers.

Dell

Naast het produceren van personal computers (waarin Dell een van de grootste spelers ter wereld is, en marktleider in de Verenigde Staten), produceert Dell servers, workstations, hardware voor netwerken, pda’s, software, televisietoestellen, monitoren en printers.

Netgear

Netgear biedt netwerken, opslagruimte en beveiligings-oplossingen zonder extreme kosten. Het geavanceerde assortiment van betrouwbare producten is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Modems, gateways of touch panels. Netgear heeft al deze hardware in hoge kwaliteit op voorraad.

Wilt u een specifiek product dat hier niet staat vermeld? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via 010 – 30 31 999, of info@itsynergy.nl.

  • NETGEAR

  • Xerox

Kantoor
Coolhaven 238 A
3024 AP Rotterdam

T. 010 - 30 31 999
M. info@itsynergy.nl

KvK : 72760583
BTW : NL859227042B01
IBAN : NL63 INGB 000 6072638

teamviewer-logo


Copyright © 2017
Algemene voorwaarden & disclaimer