Onderhoud

PER 1 MEI 2019 is IT Synergy gestopt met het updaten en onderhouden van Joomla websites. U kunt bij ons alleen nog terecht voor WordPress sites.

Onderstaande tekst is voor historische abonnementen.

Volledig toezicht

IT Synergy houdt uw Joomla 2.5+ sites vanaf 1 locatie in de gaten. Zodat u tijd en geld kunt besparen op toezicht en onderhoud.

Joomla Updates

IT Synergy voert updates uit vanaf één locatie om veilig en bij te blijven wanneer Joomla nieuwere versies van Joomla publiceert. Dit geldt alleen binnen de versie reeks van de website. Bijvoorbeeld 2.5.0 naar 2.5.28 en niet van 2.5.28 naar 3.4.8. Het eerste cijfer geeft de versie reeks aan.

Extensie Updates

U hoeft nooit meer een update te missen door het upgraden van al uw add-ons voor uw Joomla website door IT Synergy. Wanneer u gebruik maakt van commerciële extensies, dan worden deze per jaar en gelijktijdig met het pakket gefactureerd. 

Server Status

IT Synergy ontvangt meldingen bij het disfunctioneren van de server of bij veranderingen in web services, zoals Apache, PHP en MySQL. Door alle actuele wijzigingen te monitoren kan IT Synergy snel actie ondernemen bij problemen van de server.

Verandering van bestanden

IT Synergy besteedt alle aandacht aan het monitoren van kritieke bestanden, op onverwachte veranderingen zoals hackpogingen of onbevoegde wijzigingen aan uw site.

Extensie Tracker

Bijhouden wanneer nieuwe extensies zijn geïnstalleerd of bestaande extensies worden bijgewerkt. Gedetailleerde logs zorgen ervoor dat IT Synergy weet wat er gebeurt op uw site.

Berichtgeving

IT Synergy ontvang e-mails voor triggers zoals file aanpassingen om u onmiddellijk te laten weten wanneer uw site wordt gehackt.

Custom Tools

IT Synergy kan plugins schrijven om aangepaste gebeurtenissen op uw site, zoals een daling van de dagelijkse verkoop of de publicatie van nieuwe artikelen te volgen.

Open & Betrouwbaar

Onze monitoring service is gebaseerd op open source toepassingen en wordt gebruikt in productie-omgevingen die jarenlang zorgen voor vertrouwen en de stabiliteit.

Zeker & Veilig

Onze monitoring services worden tot stand gebracht met een 2048-bit, next generation SSL protocol en worden ondersteund door een aantal van de meest vertrouwde namen in de Joomla community.

 Plus (inclusief):

Backups

IT Synergy kan op elk moment een back- up van uw site maken, zodat u geen belangrijke content verliest. Desgewenst kan een schematische back-up planning voor uw website worden ingesteld.

 Extra (inclusief):

Malware Scanner

IT Synergye maakt gebruik van een geïntegreerde malware scanner die uw site controleert op mogelijke hacks en plaatsing op de blacklist.

 

Hieronder staan alle abonnementen en functionaliteiten die inbegrepen zijn in de abonnementen.

Functie
Monitoring Service
Monitoring Service Plus
Monitoring Service Extra
Volledig Toezicht Ja Ja Ja
Joombla Updates Ja Ja Ja
Extensie Updates Ja Ja Ja
Server Status Ja Ja Ja
Verandering van bestanden Ja Ja Ja
Extensie Tracker Ja Ja Ja
Berichtgeving Ja Ja Ja
Custom Tools Ja Ja Ja
Open & Betrouwbaar Ja Ja Ja
Zeker & Veilig Ja Ja Ja
Backups Nee Ja Ja
Malware Scanner Nee Nee Ja
Prijs: €23.88 €43.83 €63,78