Werkplekbeheer

Een goed begin is het halve werk. En dat geldt ook voor je werkplek. Als je IT-omgeving klopt, kun je doen waarvoor je naar kantoor bent gekomen: je werk. Of waarvoor je thuis bent gebleven. Want ook thuiswerkplekken vallen in de IT onder werkplekbeheer.

Efficiënt werkplekbeheer

Efficiënt werken kan alleen als alles om je heen doet waar het voor bedoeld is. Als je firewall goed werkt, als je toetsenbord niet blijft hangen en als je boxen het gewoon doen wanneer je een video wilt afspelen. Je hebt dus een IT-omgeving nodig die compleet is afgestemd op je behoeften en de bedrijfsprocessen waarmee je te maken hebt. En als het even kan, wil je je eigenlijk ook niet bezighouden met updates en software-instellingen. Komt goed uit, want dat kunnen wij voor je doen. Sterker nog: daar zijn we best wel goed in. Al zeggen we het zelf.

Bekende materialen

Bij IT Synergy kun je alle hardware bestellen die je nodig hebt om te kunnen werken. Begint er een nieuwe medewerker of heb je een extra computer nodig bij de paktafels? Stuur ons een mail of geef ons een belletje en we geven je precies het juiste advies. We werken het liefst met de materialen die we op ons eigen kantoor ook gebruiken. Als er dan wat misgaat (wat gelukkig niet vaak gebeurt), kunnen we het apparaat gemakkelijk vervangen, en kan iedereen gewoon zijn of haar werk blijven doen.

Systeembeheer

Wil je het gelijk wat grondiger aanpakken? Dan kun je er ook voor kiezen om je hele systeembeheer aan ons uit te besteden. In dat geval regelen we niet alleen het werkplekbeheer, maar maken we als je wilt ook regelmatig back-ups en monitoren we je complete netwerk 24/7. Ook hier hebben we eigenlijk maar één doel, en dat is: jou zo min mogelijk van je werk houden. Dat is óns werk.