Websites

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Binnen een paar seconden maakt je bezoeker een beslissing: wat hij ziet staat hem aan, of hij vindt het niks. In het laatste geval verlaat hij je site waarschijnlijk meteen weer. Je wilt dus alles uit die paar seconden halen wat erin zit – en er bij voorkeur nog wat extra seconden aan vastplakken.

Responsive website

Een goed ontwerp is de basis van je website. En dat ontwerp moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. De site moet op alle apparaten, van telefoon tot pc, mooi en kloppend worden weergegeven. Het grote voordeel van zo’n zogenaamd responsive design is dat er maar één website wordt ontwikkeld, en geen aparte mobiele versie. Dat maakt het managen van de content relatief eenvoudig: alle wijzigingen en aanvullingen doe je in dezelfde versie, zonder dat er discrepanties ontstaan. Door de schaalbaarheid is het bovendien heel simpel om je site ook voor nieuwe resoluties te optimaliseren.

Development

Bij IT Synergy kunnen we het hele websitetraject voor je uit handen nemen. In dat geval verzorgen we het ontwerp, de ontwikkeling én de installatie van je website. Daarvoor werken we vrijwel altijd met WordPress. Met die CMS kunnen we je site namelijk vanuit een stabiele omgeving beheren. De lay-out, uiteraard responsive, maken we op basis van de laatste technieken, waardoor je er de komende jaren mee vooruit kunt. En wil je er ook nog een passende domeinnaam bij? Regelen we voor je. Net als de hosting.

Beheer en veiligheid

Is je website klaar en live? Dan raden we je aan om ook een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Zonder technisch onderhoud is het namelijk niet de vraag óf je website gehackt kan worden, maar wannéér dat gaat gebeuren. Wij updaten en upgraden je site als dat nodig is en zorgen ervoor dat alle software waarop-ie draait goed met elkaar samenwerkt. En over veiligheid gesproken: we werken bij IT Synergy standaard met SSL-verbindingen. Dat betekent dat je website voor jou én je bezoekers honderd procent veilig is. Zodat je ’m kunt gebruiken waarvoor-ie bedoeld is. Zonder je druk te maken om hackers en malware.

Dienstverlening
  • Realisatie website
  • Websitebeheer (o.a. WordPress-updates)

Abonnementen
Software
  • Yoast-plugin voor SEO-optimalisatie
Voorbeelden van ons werk

We hebben de afgelopen jaren al aardig wat websites ontwikkeld – soms alleen de lay-out, soms alleen de techniek, en soms het hele plaatje. We hebben genoeg specialistische kennis in huis om te zorgen voor een goede mix en degelijke producten. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van ons werk.