Reactief systeembeheer

Bij IT Synergy kun je kiezen voor systeembeheer op een manier die bij jou past. Reactief systeembeheer is onze meest simpele vorm van systeembeheer. Je zou het ook break-fix kunnen noemen: als je binnen deze dienstverlening een probleem (break) bij ons meldt, lossen wij het voor je op (fix). Bij deze vorm van systeembeheer vindt dus geen monitoring plaats van je netwerk en hardware.

Start met een IT-scan

Als IT Synergy jouw systeembeheer gaat verzorgen, plannen we eerst een ochtend in om je huidige infrastructuur te inventariseren. Op die manier kunnen we later snel schakelen bij een storing. Komen we tijdens die inventarisatie zaken tegen die we direct kunnen oplossen? Dan doen we dat uiteraard. Andere problemen melden we aan in ons ticketsysteem – waar je zelf ook een inlog voor krijgt – en pakken we zo snel mogelijk op. Naast onze IT-scan raden we je aan een vaste afspraak voor kwartaalbeheer op locatie te maken, om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan. En natuurlijk adviseren we je een goede antivirus bij ons af te nemen. Dan heb je de basis goed voor elkaar.

Reactief systeembeheer

Onze expertise is breed – van development tot internettelefonie en van hosting tot beveiliging. Heb je een vraag? Bel ons dan vooral. Een simpel telefonisch advies belasten we echt niet door. Adviezen waar we zaken voor moeten uitzoeken en handelingen voor moeten verrichten, berekenen we door per kwartier tegen het bijbehorende tarief. Onze eerstelijns servicedesk is op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar vanaf 08.00 uur tot 17.30 uur en wordt bemand door zes medewerkers. Zij kunnen je als het nodig is doorverwijzen naar een van onze vier tweedelijns supportmedewerkers. Storingen binnen reactief beheer nemen we op op basis van best effort en beschikbaarheid in behandeling. Wil je sneller geholpen worden? Dan kun je switchen naar proactief of fully managed systeembeheer.

Dienstverlening
  • IT-scan ter inventarisatie
  • Kwartaal-, maand- of weekbeheer

Hardware & software
  • Computers
  • Programma’s
  • Servers
  • Routers
  • Switches