Software

Een computer is gebruikstechnisch gezien weinig waard zonder software. Denk bijvoorbeeld aan de standaard software programma’s als Java en Adobe Flash, die vereist zijn voor de juiste werking van verschillende websites.

Ook zakelijk gezien is de juiste software onmisbaar. Zonder Microsoft Office, Word, Excel en Outlook kan geen bedrijf functioneren, en wat dacht u van branchegerelateerde software zoals Exact, AFAS, Anva en Snelstart? Precies. IT Synergy kan er middels verschillende softwareplatforms voor zorgen dat u op het gebied van software van alle gemakken voorzien bent.

Software as a Service

Software as a Service, ook wel SaaS of Software on Demand, is software die als een online dienst wordt aangeboden. Er hoeft voor deze soort software geen hoog aankoopbedrag te worden betaald: een maandabonnement geeft u alle benodigde toegang.

Office 365 is het perfecte voorbeeld van SaaS. IT Synergy is officieel Microsoft Partner en kan uw complete migratie naar Office 365 verzorgen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende abonnementsvormen met het vertrouwde Officepakket en de gloednieuwe iPad Office-apps.

ESET Smart Security en NOD32

Een softwarepakket dat op geen enkele pc mag ontbreken is een virusscanner. IT Synergy is leverancier van het softwarepakket ESET Antivirus. Dit pakket wordt door vrijwel alle IT-professionals gebruikt en heeft zich in de afgelopen jaren al vaak bewezen. U kunt deze virusscanner al vanaf € 30,- per jaar gebruiken voor uw thuiswerkplek.

Microsoft Server 2012

Het laatste serverplatform dat is ontwikkeld door Microsoft is Windows Server 2012 R2. Wanneer u een nieuwe serveromgeving aanschaft, zal dit het besturingssysteem zijn waar uw server op zal draaien. IT Synergy heeft al meerdere jaren ervaring met het migreren en opzetten van bedrijfsnetwerken die draaien op het Microsoft Serverplatform, zowel online in de cloud als op een fysieke server en in combinatie met VMware of Hyper-V virtualisatiesoftware. Wij kunnen u daardoor een goed advies geven bij de aanschaf van uw nieuwe server, en u de complete migratie uit handen nemen.

Wilt u specifieke software die hier niet is vermeld? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via 010 – 30 31 999, of info@itsynergy.nl.