Printen

De printer is misschien wel de grootste bron van frustratie op het gemiddelde kantoor in Nederland. Hij loopt vast, de inkt is op, of hij blijft eindeloos dezelfde foutmelding geven – terwijl je die ene klep al tig keer open en dicht hebt geklapt. Feilloos printen bestaat voor zover wij weten nog niet, maar een oplossing om al dat printleed een beetje te verzachten wel: onze Managed Print Service. 

Managed Print Service

Het uitgangspunt van onze Managed Print Service is simpel. We willen enerzijds de controle, beveiliging en efficiëntie van je complete printerpark verbeteren, en anderzijds je printkosten verlagen. Hoe we dat doen? Met ons Purchase & Click-concept.

Purchase & Click

Bij IT Synergy werken we graag volgens het Purchase & Click-concept. Net als de Managed Print Service is het idee is eenvoudig: je koopt een printer en betaalt daarna per afdruk. In het afdruktarief zijn de toner en het onderhoud inbegrepen, inclusief voorrijkosten en alle onderdelen. Zo kun je dus op een heel eenvoudige en laagdrempelige manier je zakelijke printbehoeften regelen: je hebt geen omkijken meer naar je printers en profiteert van lage afdrukkosten en direct inzicht.

Inzicht

Dat inzicht is wat ons betreft een unique sellingpoint van het Purchase & Click-concept. Via een login op de webportal kun je namelijk precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. Op basis van die gegevens kun je, als je dat wilt, je printgedrag en -behoeften aanpassen – en op die manier kosten besparen. Ook handig: de aangesloten printers bestellen automatisch verbruiksartikelen als dat nodig is (zoals toner), en die worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog kiezen voor een volledige installatie, een recyclingsprogramma voor beter afvalbeheer en optionele trainingen voor effectiever printen.

Zorgeloos printen

Ben je toe aan een nieuwe printoplossing? Wij beoordelen graag je huidige printerpark en printbehoeften en adviseren je over de oplossing die het beste bij je past. Zodat je voortaan met een gerust hart op ‘afdrukken’ kunt klikken.

Abonnementen
  • Basisabonnement Managed Print Service
  • Zwart-wit-abonnement Managed Print Service
  • Kleurabonnement Managed Print Service