IT-consultancy

Je IT-voorzieningen gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn: dat is waar onze IT-consultancy voor staat. Ons doel: dat jij en je collega’s of medewerkers elke dag zonder gedoe aan de slag kunnen. Eindeloos de lades van de printer open- en dichtklappen heeft immers nog nooit tot nieuwe leads geleid. Soepel en moeiteloos kunnen werken in je digitale omgeving wél. 

IT-consultancy voor bedrijven

Veel bedrijven maken nog niet optimaal gebruik van hun IT-voorzieningen. Zonde, vinden wij. Want waarom zou je investeren in dure IT-oplossingen als je ze helemaal niet nodig hebt? En waarom zou je ingewikkelde software aanschaffen zonder dat je weet hoe het programma werkt? Daar proberen we bij IT Synergy verandering in te brengen met onze IT-consultancy. We denken met je mee over complexe IT-projecten en -vraagstukken op het gebied van beheer, onderhoud en infrastructuur. Of het nu gaat om een simpele cloudkwestie of om een complex serverprobleem, geen vraag is ons te gek.

IT-scan

Als je iets aan je huidige IT-omgeving wilt veranderen, doen we voorafgaand aan een consultancytraject vaak een IT-scan. Dat betekent dat we je complete IT-omgeving doorlichten en onderzoeken op welke vlakken je je voorzieningen zou kunnen verbeteren. Het doel: processen verbeteren en daarmee kosten besparen. En willen we dat niet allemaal?

Onafhankelijk advies

Omdat we zaken bij IT Synergy op z’n Rotterdams doen, hebben we een nuchtere en heldere kijk op zaken. We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor jouw probleem, ook als dat betekent dat we die oplossing niet zelf kunnen leveren. In zo’n geval vragen we offertes aan bij andere IT-bedrijven en beoordelen we welke van die offertes de beste is. Bij ons krijg je dus gegarandeerd onafhankelijk advies op maat. Zodat je zeker weet dat je voor de beste oplossing gaat.

Dienstverlening
  • Meedenken over IT-problemen
  • Onafhankelijk advies
  • Implementatie van hard- en software