Development

Soms heb je een IT-oplossing nodig die nog niet bestaat. Een app om bepaalde handelingen mee te vergemakkelijken, een systeem om intern meer overzicht te creëren, of een branchespecifiek programma ter ondersteuning van bepaalde bedrijfsprocessen. Dankzij een tak binnen de IT die development heet, ligt zulk maatwerk tegenwoordig voor elk bedrijf binnen handbereik. 

Beter dan verwacht

Op ons kantoor in Rotterdam zitten een paar diehard developers die heel blij worden van developmentopdrachten. Dat komt doordat we bij IT Synergy van uitdagingen houden. En als het om development gaat, is het voor ons de uitdaging om precies te ontwikkelen wat jij voor ogen hebt. Nóg liever maken we zelfs iets wat beter is dan wat je voor ogen hebt. Door veel te overleggen en samen te onderzoeken wat er nodig is binnen je bedrijf en waar je tegenaan loopt, kunnen we advies geven dat je idee nóg completer maakt.

The sky is the development-limit

Geen project is ons te gek. Of je nu een briljant plan hebt om een app te lanceren en iemand zoekt om dat te realiseren, of je nu een spetterende nieuwe website wilt, of gewoon een programma nodig hebt waarmee je alle taken binnen je bedrijf kunt stroomlijnen en inzichtelijk kunt maken: wij maken je wens werkelijkheid. Van het prille begin tot aan de laatste punt zijn we bij het proces betrokken, en over iedere stap denken we mee. Zo maken we oplossingen die niet alleen handig zijn, en duurzaam, maar die ook voor honderd procent bij je passen. En als ze dan ook nog wat kosten besparen, hebben wij ons doel bereikt.

Dienstverlening
  • IT-development & consultancy
  • Projectmanagement
Abonnementen
Voorbeelden van ons werk

Ben je benieuwd wat we allemaal voor je kunnen maken? Hieronder vind je een aantal voorbeelden van oplossingen die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Zit er niets bij dat lijkt op wat jij wilt? Geen zorgen: dat maakt je opdracht voor ons alleen maar leuker.