Cloud

Cloud is the new black. En daar hoef je geen technerd voor te zijn: tegenwoordig werkt vrijwel iedereen in de cloud. Een cloudserver is namelijk niets meer of minder dan een server die verbonden is met het internet waarop je kunt inloggen op afstand. Als je thuis nog even je werkmail checkt, of een foto in je Dropbox zet, dan doe je dat dus via de cloud. Welk apparaat je ook gebruikt en waar je dat ook doet, je ziet altijd dezelfde gegevens.

Minder hardware, meer voordeel

Hardware speelt door cloudoplossingen een veel minder grote rol dan vroeger. En dat brengt voordelen met zich mee. Een tekort aan opslagruimte is verleden tijd, een computercrash is geen bedreiging meer, en thuis werken was nog nooit zo eenvoudig. Bovendien maakt cloudwerken je maandelijkse kosten veel inzichtelijker. Je werkt immers voornamelijk met abonnementen en hoeft geen afschrijvingen meer te doen over dure apparaten waarvan je de naam niet eens kunt onthouden. Tel dat op bij het feit dat hardware-updates verleden tijd zijn, en je begrijpt waarom wij zo graag werken in de cloud.

Van cloud tot z

Bij IT Synergy zien we de cloud als het computeren van de toekomst. En omdat het inmiddels voor zoveel verschillende dingen kan worden gebruikt, kunnen we je er op heel veel manieren mee helpen. We kunnen bijvoorbeeld je website hosten, maar we kunnen ook een virtual private server (VPS) voor je inrichten in ons datacentrum. Waar je ook voor kiest, het doel is altijd om je processen te verbeteren en ze te vereenvoudigen. Zodat je meer tijd hebt voor je werk.

Soepele overstap

Wil je overstappen naar de cloud, of bepaalde cloudproducten of -abonnementen bij ons afnemen? Dan helpen we je natuurlijk om de transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen. We installeren, migreren en configureren alles wat je nodig hebt, zodat jij alleen nog maar achter je bureau hoeft te gaan zitten en je computer aan hoeft te zetten. Maar wees gewaarschuwd: straks ben jij net zo fan van de cloud als wij.