Camerabewaking

Big Brother is watching you – en als je wilt, kijk jij gewoon mee. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun pand zichtbaar en onzichtbaar te beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Met anti-inbraaksystemen, alarminstallaties, én met camerabewaking. Camera’s voorkomen criminaliteit namelijk niet alleen, maar maken het ook een stuk gemakkelijker om eventuele daders naderhand op te sporen. Ook hier geldt: een goed begin is het halve werk.

Camerabewaking anno nu

Korrelige bewakingsbeelden horen gelukkig steeds meer tot het verleden. Tegenwoordig kun je kiezen uit een heel scala aan mogelijkheden, van eenvoudige camera’s met bewegingssensor tot exemplaren met microfoon. Er zijn zelfs camera’s die realtimebeelden kunnen analyseren om bepaalde incidenten te detecteren, zoals vechtpartijen of brekend glas. En het mooiste: al onze bewakingssystemen zijn gekoppeld aan een app waarmee je 24/7 realtimetoegang hebt tot de beelden. Daardoor kun je zelfs als je op vakantie bent zien wat er op kantoor gebeurt (of je daar ook echt gebruik van maakt, laten we aan jou over).

Onze partners

Op het gebied van camerabewaking is kwaliteit belangrijk. Niets vervelender dan onscherpe beelden van een inbraak, of een gepixelde screenshot van de dader. Daarom werken we bij IT Synergy met de producten van onze partner Axis Communications. De camera’s van Axis zijn betrouwbaar en solide, en blijven zelfs in extreme situaties goed presteren. Voor het opslaan van de beelden gebruiken we het Surveilance System van Synology. Dit systeem kunnen we met een of meerdere harde schijven precies aanpassen aan jouw behoeften, en kan altijd worden uitgebreid.

Advies op maat

We geven je graag advies over welk bewakingssysteem het beste past bij jouw bedrijf. Daarbij brengen we in kaart met welke risico’s je te maken hebt en waar je op moet letten. Wat je situatie ook is, wij hebben een systeem dat bij je past. En natuurlijk installeren we dat vervolgens ook voor je.

Dienstverlening
  • Installatie van de camera’s

Abonnementen
  • Opslag van camerabeelden
Hardware & software
  • Camera’s

We vinden het leuk om na te denken over andere toepassingen van bewakingscamera’s. We installeerden er bij de Rotterdamsche Boksvereniging Van ’t Hof bijvoorbeeld een paar rond de boksring, zodat boksers de beelden (vertraagd) kunnen terugkijken en op basis daarvan hun techniek kunnen verbeteren.