Antivirus

Net zoals je zelf ongemerkt een koutje kunt vatten, kan een virus ongemerkt je hele netwerk besmetten. Met een antivirus of antivirusprogramma verklein je de kans dat dat gebeurt. De software scant je computer regelmatig en identificeert daarbij alle verdachte bestanden, programma’s en gedragingen. Die worden vervolgens in quarantaine gezet of zelfs verwijderd, afhankelijk van hoe serieus de bedreiging is. En als het goed is, merk je daar als gebruiker weinig tot niets van.

Verplichte beveiliging

Bij IT Synergy geloven we dat geen enkel systeem honderd procent veilig is. Daarom stellen we het gebruik van goede en actuele internetbeveiliging, antivirusprogramma’s, antispamsystemen en back-ups binnen je netwerk altijd verplicht. Op die manier beschermen we jou en je bedrijf samen optimaal tegen aanvallen van buitenaf, en loop je minder risico op problemen. Met als doel dat jij en je collega’s jullie volop kunnen richten op je werkzaamheden. Onbezorgd en ongestoord.

IT-scan

Om vast te kunnen stellen wat voor beveiliging je nodig hebt, doen we altijd eerst een IT-scanDat houdt in dat we bij je langskomen om je huidige infrastructuur te inventariseren. Op basis van de IT-scan geven we je vervolgens een advies dat bij je situatie past. En als je geen zin hebt in gedoe, nemen wij de installatie en configuratie van de antivirussoftware daarna natuurlijk gewoon voor onze rekening. Op elke computer binnen je netwerk. Geen probleem – dat doen we graag.

Endpoint Antivirus

Op het gebied van antivirusprogramma’s is Endpoint Antivirus wat ons betreft de beste oplossing. Afhankelijk van je IT-situatie bezorgen we je een distributie van ESET of Bitdefender, waar wereldwijd talloze bedrijven gebruik van maken. Dat is niet voor niets: beide merken blinken uit in betrouwbaarheid, accuraatheid en gebruiksgemak. En het belangrijkste is natuurlijk dat ze hun werk doen. Geloof ons: dat doen ze. En hoe.

Dienstverlening

Abonnementen
  • Virusdefinities en updates (jaarlijks)
Hardware & software
  • ESET Endpoint Antivirus
  • ESET Endpoint Security (incl. firewall)